buraki kocioł orzechy publikacje w kuchni

KOCIOŁ Dolnośląski Magazyn Kulinarny – 2 numer

W dniu wczorajszym premierę miał 2 numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego KOCIOŁ. Kocioł jest to internetowy magazyn tworzony przez grupę dolnośląskich bloggerów. W tym numerze znalazły się moje zdjęcia ale już w kolejnym dołączą do nich również przepisy. 
Produkty przewodnie tego numeru to buraki i orzechy.
Oprócz ciekawych przepisów i pięknych zdjęć, można również znaleźć sporo ciekawych informacji o produktach i miejscach  w regionie.

Zapraszam do lektury.
Przy okazji przypominam moje przepisy z wykorzystaniem orzechów:

CZEKOLADOWE MUFFINKI ZE ŚLIWKAMI

W kwestii buraków mam sporo do nadrobienia bo mimo, że jemy ich sporo na blogu można znaleźć tylko:

SAŁATKA ŚLEDZIOWA Z BURACZKAMI

Miłej lektury !

proponowane posty